fredag 30 november 2012

Sparkling

Lovade att visa min fina klänning, är supernöjd! Den är urringad i ryggen och är ännu finare på. Längtar massor till nyår när jag ska använda den! På nyår är det dessutom ett helt år sedan jag träffade Victor för första gången, så i år känns nyår lite extra speciellt för mig. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med min favoritpasta och alldeles strax ska jag börja göra mig i ordning, ikväll är det julfest som väntar! 



torsdag 29 november 2012

Winter wonderland

I morse när jag och Victor vaknade var det helt vitt utanför fönstret, så himla mysigt! I dag har jag haft en jättelugn dag med bara två lektioner. Hann med en vända på stan också och för första gången är min nyårsklänning inköpt en hel månad, och inte två dagar innan nyår. Är supernöjd, ska visa er i morgon om ni vill se! 

Fick den här kommentaren förut och tänkte visa vad jag tycker är finast och vad jag helst har på mig i vinter. 

"åh vad mys! tänkte fråga vad du tycker är snyggast i vinter? vilken vinterjacka osv ska du använda ? :)"


Första jackan från Moncler, andra från Woolrich och kappan är ifrån YSL. De här jackorna tycker jag är jättefina, de ligger dock i den lite högre prisklassen. Jag själv kommer mest att använda min lightweight dunjacka från J.O.T.T och min kappa från ZARA. Och på fötterna blir det för det mesta uggs och primeboots. Kram! 

måndag 26 november 2012

Ny vecka

Hej på er, ville bara kika in och kolla att ni har en fin måndag. Jag slutade klockan elva idag och sedan dess har jag pluggat och nu ska jag snart till Victor. Den här veckan är ganska lugn för min del vilket känns otroligt skönt, att jag sedan har en helg med både julfest och glöggmys att se fram emot gör inte saken sämre! Kram på er 


lördag 24 november 2012

Wishlist


Halsduk från Missoni, snygga jeans och Shocking mascara från YSL är vad som står på min önskelista inför jul. 

Jag ser ljuset

Hej på er, nästan en hel månad senare. Men det känns faktiskt helt okej, målet med denna blogg är inte att uppdatera med fem inlägg om dagen där jag berättar vad jag gör. Jag skriver lite ibland när jag känner för det och jag är jätteglad att ni vill ta del utav det! 

Under november har jag kämpat med uppsatser, inlämingar, debattartiklar och allt vad det innebär. Jag har varken hunnit träna eller umgås ordentligt med mina vänner och min pojkvän, vilket känns så himla jobbigt och tråkigt. Känns fortfarande som att jag är begravd under en hel hög med plugg som måste göras, varje dag ska något nytt tas tag i och det är ungefär så det ser ut fram till jullovet. Jag kämpar på och det känns väldigt lägligt att jullovet infaller om mindre än en månad! 

Den här veckan har jag dock prioriterat lite mys istället för sena pluggkvällar. Man kan inte vara mer än människa och man måste få mysa lite för att kunna överleva november. I torsdags hann jag både träffa mina bästisar och äta middag på världens mysigaste restaurang med min mamma. Och igår hade jag och Victor myseftermiddag med inhandling av de första julklapparna, god middag och filmkväll och gos i sängen. Känner att energin börjar komma tillbaka lite, därför tänker jag idag både plugga och ta en sväng till gymmet, är hur träningssugen som helst! 

Just nu i mitt rum, en liten del av min nya jacka från Zara syns även i bakgrunden. Ska visa den för er snart! 

torsdag 1 november 2012

There is more to life than hair, but it´s a good place to start


Godmorgon på er, har pluggat hela morgonen och just nu sitter jag nyduschad i sängen och ska snart slänga på mig kläder och springa iväg till jobbet. Har använt dessa produkter från Aussie nu i cirkus en månad. Jag har aldrig lagt ner varken tid eller pengar på att hitta hårprodukter som passar just mitt hår, men efter att min frisör gav mig en utskällning för att mitt hår var så slitet så kände jag att det kanske var dags hehe. 


+ Alla Aussies produkter doftar så gudomligt gott, och håret doftar gott jättelänge även efter duschen
+ Mitt hår blir verkligen superlent och glansigt av dessa tre (ett tips är att kombinera med Morrocan oil efteråt så blir håret ännu lenare)
+ Produkterna är ganska dryga och det behövs inte mycket schampoo och balsam för att håret ska bli rent 

- Tyvärr väldigt dyra, men plusen väger över och gör att det känns värt att betala lite mer