torsdag 31 januari 2013

I behov av mys

De senaste dagarna har bara varit tråkiga och gråa, klockan har ringt 06.30 varje morgon och högen med skoluppgifter växer hela tiden. I morse kunde jag knappt gå till tåget då vägen var en skridskobana, tåget var sent och jag fick regn i ansiktet. Så efter min tråkiga start på torsdagen så var jag i akut behov av något mysigt, jag och Matilda gick i regnet bort till Sirap och gjorde den här tråktorsdagen till en mystorsdag. 

Världens godaste

måndag 28 januari 2013

Världens finaste födelsedagspresent

Igår innan min och Victors middag så sa han att jag fick välja någonting att köpa, exakt vad jag ville, för att jag var värd någonting fint. Så himla underbar han är min fina kille. Jag som bara var jätteglad för en mysig dag på stan med middag, tyckte att det blev jättejobbigt att jag skulle välja något. Jag gick och sneglade flera gånger på plånboken ifrån Marc Jacobs men gick förbi alla gångerna för att jag tyckte att den var alldeles för dyr, tills Victor övertalade mig om att han tyckte att jag skulle ha den. Åh gud, förstår ni vilken prins jag har? Så en stund senare gick jag med en fint inslagen, alledles ny och fin plånbok ut från NK, med Victors armar kring mig. Världens finaste dag med världens finaste människa. 

/ En så himla lycklig tjej 



Färgen är ny och heter "Cement" 

söndag 27 januari 2013

Bio och pojkvänsmys

Har haft världens mysigaste och skönaste helg! I går var jag ute och gick med mamma, köpte semlor och bara mös hela förmiddagen. På kvällen mötte jag upp Ebba och Ebba för att gå på bio, vi såg EGO och den var så himla fin och bra. Ni måste se den! I morse tog jag sovmorgon innan Victor kom och hämtade upp mig för mysdag på stan, som en försenad födelsedagspresent. Jag fick världens finaste present och en jättemysig middag, han är så bra mitt fina, fina hjärta.

Har verkligen varit en perfekt helg, och jag känner ingen söndagsstress alls, för jag har gjort klart i stort sett hela kommande veckas skolarbete!! Kram på er! 

fredag 25 januari 2013

Feber

Ledsen för ingen uppdatering, har inte varit en särskilt händelserik vecka hittills. Igår låg jag däckad i sängen hela dagen, idag mår jag lite bättre  och ska byta ut filmerna mot uppsatsskrivande. Är så fruktansvärt tråkigt att ligga inne just nu, när solen skiner på utsidan och när jag har hundra saker jag vill göra istället för att ha hög feber. Inbillar mig att jag blir frisk fortare om jag dricker smoothie med massa hallon och granatäpple, som är bra för immunförsvaret haha. Återstår att se, jag har en jättemysig helg att se fram emot och har ingen lust att vara sjuk mer. 

Hoppas att ni mår bra i allafall och att ni har en fin fredag! 

Bride Wars, min nya favoritfilm. Såg den för första gången i måndags med Ebba och Sofia, så lycklig att ni visade den för mig!! 

tisdag 22 januari 2013

Dagens

Dagens lycka: Solen sken och jag hade nästan vårkänslor 
Dagens roligaste: Jag och Mathilda kom till skolan med exakt likadana, gröna blusar 
Dagens mysigaste: Sushimiddag och mys med Rebecca, Ebba och Sofia
Dagens insikt: Att jag är arton och att jag tar studenten om cirkus 500 dagar
Dagens utsikt: Födelsedagsblommor och min nya odd Molly, från sängen där jag hela kvällen ska sitta inlindad i mitt täcke och plugga spanska


söndag 20 januari 2013

B-day


Blev väckt i morse och fick komma ner till världens finaste födelsedagsfrukost. Känns helt galet att min 18 års dag äntligen är här. Har längtat och längtat, och räknat ner varenda dag sedan min födelsedag förra året. Känns så himla fint. Och bra. 


Jag har bakat tre sorters tårtor och även testat på macarons för första gången. Snart kommer det lite vänner och släkt hit för att mysa. Kram på er! 

fredag 18 januari 2013

Londres

Har lovat att visa vad som fick följa med hem från London! Två glittrande tröjor och ett par höga klackar ifrån Zara. Fina underkläder från Victoria Secret och ett ljus från Diptyque.  Som ni vet älskar jag doftljus, och tänker börja med en kul liten grej. Att varje gång jag är i ett annat land ska ett nytt ljus få följa med hem. Jag började med att köpa mig ett franskt ljus. I London.

Får köpa ett engelskt ljus nästa gång jag reser till Frankrike.. 

måndag 14 januari 2013

En bra måndag

Känner mig glad idag trots att det är måndag och kallt ute. Min projektgrupp är alldeles snart färdiga med både uppsats och redovisning vilket känns underbart, kan inte mer än älska projektveckor när de fungerar lika bra som dessa dagar har gjort. I helgen fyller jag år, och efter födelsedagsfirande, tre veckors lov och en Londonresa bör jag vara mer än redo att sätta igång med längre och mer krävande skoldagar om en vecka när projektet är inlämnat. För att ladda ännu lite till har jag och Victor måndagsmys, med massa gos och filmer. 

Hoppas att ni får en fin vecka, kram på er världens bästa läsare 


En bråkdel av vardagen

Det finns en sak jag har tänkt på en del, angående bloggar och Instagram. Det är väldigt ofta jag kan sitta och tänka "alltså vilket liv hon har, alltid något roligt och intressant att göra", "fattar inte hur hon alltid kan se så där fräsch ut"eller "guud hon har seriöst allt". Och så kommer jag på mig själv att det finns säkert en del, säkert bland er läsare som tycker och tänker exakt så där om mig också. Inte bara om mig, utan om väldigt väldigt många bloggare och  tjejer som flitigt uppdaterar instagram med fina bilder. 

Och det är ju faktiskt inte ett dugg konstigt. För på min blogg skriver jag alltid om när jag är glad, när jag gör mysiga saker, när jag mår bra eller när jag köpt något jag är glad för. Jag lägger mycket hellre ut en bild när jag myser med en massa doftljus samtidigt som jag målar naglarna, än skriver ett inlägg om hur stressad jag är över att jag har så sjukt mycket i skolan och att jag snart kommer att få ett mental breakdown, eller ett inlägg där jag skriver hur ledsen jag är för att jag har haft ett helt vanligt onödigt bråk med någon av mina föräldrar.  

Men självklart är jag många gånger stressad och har ångest över skolan, självklart kan jag vara ledsen en hel kväll för ett litet bråk med min mamma och självklart har jag dagar där jag inte alls känner mig peppad på min vardag överhuvud taget. 

Men samtidigt som detta kan pågå i min vardag så mår jag ändå väldigt bra, jag har en underbar familj, världens bästa vänner, en helt fantastisk pojkvän, en egentligen så himla mysig skola, och en jättefin vardag som jag har valt att dela med mig en del utav här på bloggen.

Det jag vill säga med detta är att man får inte glömma bort att en blogg eller en instagramprofil inte alltid speglar en persons hela vardag. Det är bara en bråkdel som man känner passar in när man sitter och skriver sitt inlägg till bloggen eller lägger ut en bild på instagram, det andra stängs utanför. 

Jag själv visar bara upp den där bråkdelen av min vardag här på bloggen. Och även om det jag skriver i mina inlägg stämmer, och att mitt liv ser ut som det gör på bloggen, så är det som sagt även en del som utelämnas. Jag väljer att utelämna vissa delar, just för att jag känner att saker som redan tar negativ energi från mig, inte ska få ta ännu mer sådan, genom att jag skulle publicera ett inlägg på bloggen fyllt av klagan. Självklart finns de tråkiga och jobbiga sakerna där vissa dagar i veckan, men jag tror att de blir ännu mer tråkiga och jobbiga om jag ska älta dem på min blogg eller på Instagram. 

Det är så himla lätt att må dåligt över att sitta och jämföra sitt liv med någon annans liv, som utan tvekan verkar vara såå mycket bättre än sitt eget. Alla har vi vår egen vardag och verklighet, och vi mår bra genom att vara med olika personer och göra olika saker. Låt inte någon annan persons, pyttelilla perfekta vardag, som du ser på bloggen eller på instagram, nedvärdera eller förstöra din egna. Försök finna inspiration istället, men glöm inte bort dig själv bland alla bloggar och fina bilder på instagram.

Nu ska jag sluta vara så deep och sova istället. I morgon är det ny vecka i skolan med massor av projektarbete och redovisningar. Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag haft. Kram 

lördag 12 januari 2013

Cosy Saturday



Dagens bästa: Vakna upp bredvid mitt hjärta
Dagens lycka: Gjorde min bästa övningskörning någonsin
Dagens längtan: Räknar dagarna tills nästa söndag då jag blir arton(!!)
Dagens humör: Fortfarande lycklig och glad, det är helg och den är dessutom pluggfri
Dagens färg: Nagellacket Distraction ifrån Chanel
Dagens sysselsättning: Mysa, måla naglarna, äta god mat, tända ljus och ha sleepover med min bästis 

fredag 11 januari 2013

Tillbaka

Hemma och tillbaka till skolan igen, det känns faktiskt helt okej nu efter mitt tre veckor långa lov. Fick verkligen massor av energi i London och jag kommer kunna leva på det ett bra tag framöver. Just nu känner jag mig sugen på allt som har med 2013 att göra. sugen på att fylla år, 9 dagar kvar(!), sugen på att träna och sugen på att bara må bra och få vara lycklig. 

I en vecka framåt har jag projekt i skolan och vi kan bestämma själva när vi vill komma och gå, så allting känns väldigt skönt just nu. Det är ingenting som tynger för stunden. Idag är det till råga på allt fredag, därför är jag lite extra lycklig just idag. Nu ska jag plugga körkortsteori och snart hoppa i träningskläderna och åka iväg för att träna med min älskling. Hoppas att ni har en fin fredag, kram! 



tisdag 8 januari 2013

Fyra dagar i London

Fyra dagar med mitt hjärta i världens bästa stad. Så himla mysigt och härligt på alla sätt. Vi har ätit massa mysfrukostar, fikat lite för mycket, shoppat, gått långa promenader hem genom Hyde Park, ätit massa goda mat på The breakfast club, Jamie Olivers restaurang och på Vapiano, åkt buss igenom hela London, köpt världens dyraste jordgubbar, pussats massor och bara gjort ingenting. I morgon kväll åker vi hem till Stockholm igen, men innan dess ska vi hinna med en dag med ännu lite mera mys.
Fyra perfekta dagar med min Victor, som har fått mig att återigen inse att jag har världens finaste och mest underbara pojkvän. 













söndag 6 januari 2013

London baby

Det här är så underbart, jag och mitt hjärta i världens bästa stad. Vi landade tidigt i morse och har gått runt på stan hela dagen, fikat massor och ätit en jättemysig middag. Vi stannar här till på onsdag kväll, jag ska bara njuta och mysa hela tiden. Svårt att hitta ett bättre sätt än det här att fira vår elva månaders dag på! Kramar från London! 


fredag 4 januari 2013

Vappis

Idag har jag varit med min saknade Linnéa. Vi åt lunch på Vapiano, mös och pratade om allt som hänt sedan sist. Efterlängtat och jättemysigt. Jag har också hunnit med en biokväll med mamma och en hel del förberedelser inför London, på söndag åker vi(!). Ska bli så underbart att få åka iväg och mysa med mitt hjärta i några dagar, bara han och jag. Kram på er! 



Snygga Linnéa 

onsdag 2 januari 2013

En mysonsdag


Så här har det sett ut i mitt rum hela dagen idag. Förutom under den timme jag var ute och övningskörde. Jag har bara varit hemma idag och myst, tränat, städat, börjat lägga fram kläder jag ska ha med mig till London och druckit världens godaste te, som jag fick av Ebba igår när mina älsklingstjejer var här och hade myskväll.

Hoppas att ni har en härlig onsdag, kram!