torsdag 28 februari 2013

Taverna Brillo

Bild från igår när jag och mamma åt godaste glassen och cappuccinon på nya Taverna Brillo, som ligger på Sturegatan. Nu ska jag för första gången på ett halvår sätta på mig ridkläder och följa med min kompis Lovisa till hennes fina hästar. Jag vet inte om jag har haft svårt att erkänna det för mig själv, men ni anar inte hur mycket jag har saknat att få rida och pyssla i stallet. Allt har bara rullat på och jag har knappt hunnit tänka på det, men det slog mig idag att om en månad är det redan ett helt år sedan jag sålde min fina ponny. Därför ska det bli så gosigt att få spendera en hel dag på att mysa i stallet! 

Underbar dag






Idag har jag verkligen njutit på riktigt, enormt härligt. Har vaknat bredvid min fina pojkvän, ätit frukost i sängen, gosat, fikat i solen med världens bästa syskon Victor och Ebba, promenerat Strandvägen bort och Djurgården runt i sol och åtta plusgrader, pussats massor och bara myspratat. Har även hunnit med en så mysig fika med min mamma innan jag var tvungen att åka till Friskis för ett jobbpass. Den här onsdagen har varit en av de finaste dagarna hittills på 2013. All kärlek och sol gör att jag känner mig så himla lycklig just nu. 

tisdag 26 februari 2013

Lite vårfeeling




Ser ni att snön nästan är borta?? Fick verkligen vårfeelings idag när solen kikade fram bakom molnen och termometern visade fem plusgrader. Så här har jag sprungit runt idag, längtar tills vädret tillåter tunnare jackor och ballerinaskor! 

Skepparkavaj från Zara // Väska från Massimo Dutti // Armband från Sophie by Sophie // Halsduk i cashmere // Primeboots // Stawberry Passion smoothie från Naked juice bar (perfekt innan gymmet!) 


IchaIcha

Efter jobbet igår kväll åkte jag hem till Victor och mös. När han åkte till jobbet i morse så åkte jag in till stan och träffade fina Mimmi för första gången på alldeles för länge. Vi åt lunch på ett ställe inne i Mood gallerian, Icha Icha. Har gått förbi och sneglat flera gånger och tänkte idag att nu måste jag testa!  

Såå bra val! Man gör sin egna kombination med antingen Kyckling, tofu, lax eller biff som man kombinerar med antingen ris, nudlar eller low carb och som sedan blandas ihop med antingen teriyaki, ingefära eller spicy sås. Jag valde kyckling med low carb och teriyaki och det var supergott, så himla fräscht och genomtänkt hela konceptet! TIPS!


 Min fina Mimmi

måndag 25 februari 2013

Lov(e)

Första dagen på mitt en veckas långa lov och jag är överlycklig. I morse gick jag upp tidigt och åkte iväg till körskolan för 45 minuters lektion, för att sedan åka hem och göra god frukost och läsa massa tidningar. Nu ska jag fortsätta på mystemat och fixa lite saker här hemma innan jag åker iväg och jobbar i några timmar. Hoppas att ni har en fin vecka att se fram emot! Det har jag, då det ska bli sol i Stockholm flera dagar i rad, vilket är på tiden(!!) minst sagt. Kram! 


torsdag 21 februari 2013

Cravings


Hej mina fina! Idag mår jag bättre och febern är borta, bara huvudvärken som vägrar att försvinna. När jag vaknade i morse hade jag världens pannkakscravings, gjorde ett jättegott och lite nyttigare recept där jag bytte ut mjölet mot fiberhusk och sirapen mot Agavesirap, som tillbehör hade jag grekisk yoghurt, blåbär och banan. Dog matdöden flera gånger om. Perfekt i kombination med nya Elle som jag fick av min söta mamma! 

För ca fem st pannkakor

1,25 dl fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
En halv msk socker
1,25 dl mjölk
1 msk smält smör
1 ägg 

onsdag 20 februari 2013

Five shades of pink


Fem rosa favoriter. 1. Nr 549 Distraction från Chanel. 2. Nr 569 Emprise från Chanel. 3. Saijo Persimmon från Voluspa. 4. Pink grapefruit body butter från TBS. 5. Världens enklaste hallon och banansmoothie med naturell yoghurt och linfrön. 

Idag ligger jag nerbäddad i min säng med feber och huvudvärk. Både mamma och Peer har influensan så jag har förmodligen åkt på samma skit. Känns så frustrerande, skulle ha jobbat i kväll och dessutom tränat både torsdag och fredag. Försöker fördriva tiden med att nöta in körkortsteori och beta av min plugghög, ett avsnitt av Gossip Girl kläms också in då och då när huvudet blir för fullt av trafikregler och vägskyltar. Kram på er, hoppas att ni mår bra och att ni har en fin onsdag!

måndag 18 februari 2013

Ny vecka

Idag är jag lycklig trots att det är måndag och att jag har en helvetesvecka att se fram emot i skolan, på fredag får jag lov och den fantastiska känslan kommer jag kunna leva på hela veckan. Känner mig till och med sugen på att sätta mig ner med allt plugg och beta av allting så att det blir fredag snabbare!! Fick sluta klockan tio idag vilket gjorde mig ännu lyckligare, ska fixa med massa saker hela dagen och i  kväll ska jag mysa med mitt hjärta. Hoppas att ni har en fin måndag, och ni som får lov på fredag, håll uut!  

Om ni förresten har något önskemål på vad jag ska blogga om så får ni gärna dela med er, har lite dålig inspiration just nu! 

lördag 16 februari 2013

Dagens bästa



Dagens bästa: Minisemlor med nötter, ifrån Panini. Godaste jag ätit. 

Nu byter jag soffhäng och semlor mot klackar och dans. Ha en jättefin lördagskväll! 

Pluggbelöning

 Efter en hel veckas plugg och en fredagseftermiddag i skolan kände jag att för att skämma bort mig själv med något jag önskat mig länge. Att jag hade ett presentkort på min favoritaffär liggandes i plånboken gjorde att jag dessutom kunde göra det med gott samvete. En stund senare gick jag ut med en kasse på axeln, ett lyckorus genom kroppen och ett par skor rikare.  Kan man bli lycklig av att köpa något? Svar: Ja, utan tvekan, särskilt när det är ett par alldeles perfekta svarta ballerinaskor ifrån Tory Burch(!)

 Idag är det äntligen lördag och jag börjar dagen med att övningsköra, mysa i stan med mamma, och sen spinning och core på gymmet, senare i kväll ska jag fira Maximilian och Noah som har fyllt 18. Kram!


torsdag 14 februari 2013

Valentine's day

Glad alla hjärtans dag fina ni! Idag har jag gett lite extra kärlek till min fina pojkvän, mina bästa vänner och min familj. Just nu myser jag med mitt fina hjärta som har överraskat mig med världens finaste rosor, vi har dessutom myst med chokladfondue och kollat på film. Hoppas att ni har en jättefin dag med lite extra pussar och kramar 


onsdag 13 februari 2013

Wanties

Morning glory

Onsdag idag, en skoldag fylld av matte och senare en kväll fylld av jobb. Dagens höjdpunkt? Helt klart frukosten. Nu ska jag springa iväg till tåget, kram på er! 

måndag 11 februari 2013

Akut behov





Sol, bryggor, tunna kläder, god mat och hav, ja tack. Bilderna är ifrån när jag och Rebecca var på Dalarö, och ifrån en kväll i skärgården ute på Grinda. Är så fruktansvärt trött på att vakna när det mörkt ute, att få snö i ansiktet när jag går till tåget, att mina skor blir förstörda av snöslasket och att solen aldrig vill titta fram. Behöver åka någonstans nu. Idag har jag en lektion i skolan, en lektion på körskolan och en jäkla massa plugg att bli klar med. Roligare än så blir det inte idag. Kram på er! 

söndag 10 februari 2013

Alltid på min arm

När jag fyllde år fick jag mitt fina Childhood charity bracelet från Sophie by Sophie, av mina bästisar. Blev så lycklig, har stått och kikat på det här armbandet hur många gånger som helst. Älskar tunna guldsmycken och detta kommer bli ett signatursmycke som passar till allting!



Söndagssällskapet


Hoppas att ni har haft en fin helg, det har jag haft! I fredags skrattade jag, drack drinkar och dansade hela kvällen inne på Pure, i går tog jag och Victor den längsta sovmorgonen på länge, jag var sedan i stan med mamma för att senare på kvällen vara med min fina kille igen. I morse vaknade upp bredvid mitt hjärta och hann mysa lite innan jag skulle ta mig ut i snön för att övningsköra en timme. För att sedan byta ut både säng och sällskap, Victors säng mot min egna, och Victor mot det som gör mig sällskap de allra flesta söndagar, tekoppen, datorn och högen med skolgrejer. Jag har en jättestor deadline på tisdag som jag har lovat mig själv att vara klar med i morgon, i rimlig tid. Och inte i morgon någon gång mitt i natten när jag har somnat med datorn i knät. Produktiv söndag, från och med nu! 

Blev förresten väldigt lycklig när Sanna kommenterade här i går och berättade att hon skrivit ett inlägg tillägnat nätkärlek. Tror inte att någon undgått de senaste dagarnas debatt kring näthat? Ingen kan göra allt för att minska näthatet, men alla kan göra något. Tillexempel det Sanna har gjort, in och läs, och sprid lite kärlek på nätet. Kram på er! 

http://sannasrum.se/2013/february/natkarlek.html#post-comments 

onsdag 6 februari 2013

One year of love, 6:e februari


Idag är det ett år sedan det blev jag och Victor. Det har varit det finaste året i mitt liv och jag är så lycklig att få vara flickvän till en sådan underbar kille som Victor. Mitt hjärta överraskade mig med fina blommor idag och sedan har vi bara myst framför vår favoritserie. Världens finaste pojkvän. 

Förutom att vara mer kär än någonsin så har jag idag tagit mig ett steg närmre körkortet och klarat av riskettan med fina Ebba och Anna! Jag har dessutom köpt ett paket med 10 lektioner och hela köret, peppen är total! Innan jag sätter igång med allt teoriplugg har jag tyvärr en ständigt växande hög med skolgrejer som jag tappert försöker beta av lite på varje dag, i helgen ska jag dock kompensera den här pluggveckan med massa mys och så ska jag få gå ut på min första utgång. Snart fredag, håll ut! 

söndag 3 februari 2013

Mina tjejer känner mig

Fick så himla fina 18 års presenter igår. Det märks att mina tjejer känner mig bra, för jag hade nästan inte sagt till någon vad jag önskade mig, men ändå så vet dem exakt vad jag önskar mig. Från Axelina, Mathilda, Mickan, Elvira och My fick jag ett nagellack från Chanel i den perfekta färgen och ett Voluspa ljus som jag suktat efter i snart ett år. Från Rebecca, Ebba och Ebba fick jag världens finaste armband från Sophie by Sophie som jag har tittat på jag vet inte hur många gånger, och som dessutom passar perfekt tillsammans med det jag har sedan tidigare, också från Sophie by Sophie. Av Matilda fick jag de fina tulpanerna och massa god choklad.

Av Tiffany, Anna och Amelia fick jag en jättefin rosett-berlock till mitt Thomas Sabo. Av Bianca och Josefin fick jag ett jättemysigt presenkort på bio och middag. Och av Linnéa fick jag en välbehövlig grapefruit bodybutter och en bok med 101 stycken cocktailrecept, som fick mig att längta massor tills det blir sommar så att jag ha cocktailfest ute på altanen i värmen. Och av Cicci och Mimmi fick jag två Lexingtonkoppar och te, nu har jag fyra stycken sådana koppar, vilket är perfekt! 

Tack tack tack igen mina underbara tjejer för allt i går och för att ni är bäst, puss!

Girls night

Igår hade jag tjejmiddag för 16 underbara tjejer. Jag var så lycklig hela kvällen och allt var hur mysigt som helst, jag har världens finaste och bästa vänner. Vi skrattade, sjöng, dansade, och det var som att jag fick fylla 18 år en gång till. Tack mina fina babes för allt i går, jag är så lycklig över att ni finns i mitt liv 

Jag och fina Ebba 
Rebecca och Ebba, hur fina?

Darlings, Amelia och Linnéa 
Fina Elvira och Mathilda 
Världsbäst