söndag 31 mars 2013

Västkustshäng

Har haft en jättemysig helg hos mormor och morfar på västkusten. Solen har skinit och vi har varit ute på långa promenader, letat påskägg och ätit första utomhuslunchen för i år. Nu är jag alldeles snart hemma och ikväll ska jag träffa mitt hjärta som jag har saknat väldigt mycket! Hoppas att ni har haft en jättefin påsk med massor av sol, kram på er! 


torsdag 28 mars 2013

Väderhybris

Ett en veckas långt påsklov har aldrig känts mer välförtjänt än vad det gör nu! Jag börjar min lediga vecka med en rehab-helg på västkusten med god mat och bara massor av mys, sedan kommer resten av dagarna mest bestå utav körkortsteori och dubbla körlektioner. Jag ska försöka få in lite mys där i mellan, så som lite fika, en utgång och årets första utomhuslöpning. Känner jag mig själv rätt så blir det inget större problem att "försöka få in" dessa aktiviteter haha. 

Att väderprognosen dessutom visar SOL hela kommande vecka får mig att jubla. Stämmer det, då kan jag inte begära så mycket mer av min lediga vecka! 

xx en trött men väldigt glad Martina 

måndag 25 mars 2013

Dagens


Dagens lycka: Gissa vem som har bokat uppkörning och teoriprov??? JAG!! Pirret i magen just nu alltså...
Dagens roligaste: Top Model finalen 
Dagens mysigaste: Att vakna bredvid min fina pojkvän
Dagens insikt: Att jag åker till NYC om drygt två månader, har börjat skriva lite på min shoppinglista(!)
Dagens utsikt: Min dator som är överfull av skolarbeten

CITY ROSE BONBON


Jag dör väskdöden flera gånger om. Någon gång i mitt liv, när jag har åstadkommit något stort, då ska jag belöna mig med en Balenciaga Classic city rose bonbon. Ni hör ju, man blir ju kär bara man hör namnet... 

torsdag 21 mars 2013

Älskvärt



Finns det något bättre än att få sova tills man vaknar, att solen skiner ute och att man har en hel förmiddag på sig att göra exakt vad man vill? Till skillnad från igår så känner jag mig både pigg och glad idag. Jag har precis gjort frukost och ska fortsätta läsa nya ELLE, kolla på ett avsnitt av 90210 och sen ska jag göra något lite mer produktivt och fortsätta nöta in min körkortsteori. Hoppas att ni har en fin torsdag, snart helg! 

onsdag 20 mars 2013

Räddare i nöden

Idag har jag varit lite ledsen och omotiverad. Jag saknar min pojkvän något otroligt och jag vill spola fram tiden så att det blir fredag nu på en gång. Dessutom var mitt matteprov idag bara svårt och jobbigt och trots mina åtta timmar med huvudet nerkört i matteboken igår, så gick det inte alls vägen. Jag blir så frustrerad på att matte två och tre överhuvudtaget ska kunna vara ett krav för mig för att jag ska kunna uppfylla mina drömmar och bli HR-chef någon gång i mitt liv. Tycker att det är galet och fel. Usch. 

Det var trots allt, ändå en stor sten som släppte från axlarna när provet var avklarat och jag kände för att bara göra någonting mysigt och glömma allting som har med kvadreringsregler och logaritmer att göra. Jag mötte upp Linnéa (http://linnea.devote.se) för fika och några timmar fyllda av tjejsnack, innan jag åkte hemåt och träffade Rebecca för att köpa sushi, gå hem till mig och fylla ytterligare några timmar med välbehövligt tjejsnack. Mina fina tjejer, ni är så bra. Nu mår jag mycket bättre och är gladare, en eftermiddag med två av mina bästa vänner (och Michaelas och Dashas blogpod) var precis vad jag behövde för att denna dagen skulle räddas. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med nya ELLE, ringa Victor och sakna lite till, sen ska jag sova, tidigt. I morgon är en ny dag och jag hinner mysa hela förmiddagen då min enda lektion börjar 13.40. Jag känner redan nu att det kommer bli en bra dag, kram!  

Hur fin är hon inte? Knäppte bilden på Rebecca precis innan hon gick

måndag 18 mars 2013

Måndag igen

Det är nästan läskigt hur fort veckorna går. Jag hinner inte med. Den här veckan är en vecka från helvetet när det gäller skolan. Prov i morse, prov på onsdag, inlämning på fredag och tusen andra småsaker som ska göras, läsas och förberedas. Något som dämpar ångesten lite i allafall är att filosofin gick bättre än vad jag först trodde, jag fick sluta 09.45, solen skiner och jag invigde min nya kappa i morse. Det var egentligen alldeles, alldeles för kallt, men jag ångrar mig inte en sekund, kände mig jättefin! 


söndag 17 mars 2013

Apricot


Den här underbara kappan var det som fick följa med hem i fredags. Jag älskar den. Den är så himla snygg på, jag ska be någon fota mig när jag har den på mig. Nu vill jag att det ska bli lite varmare så att jag kan börja använda den!
Har ni haft en fin helg? Det har jag haft, två jättesköna och mysiga dagar! I går övningskörde jag till Sigtuna, jag och mamma fikade och promenerade i solen och sedan körde jag hem igen, så himla mysigt! På kvällen bytte jag om till klackar och nya byxor för att gå ut med Victor och hans kompisar och  dansa och dricka drinkar. Sagt och gjort, jag och Victor landade i sängen vid halv fem i morse! I dag har jag och mitt hjärta haft mysdag deluxe med våfflor och film, för i kväll flyger han till Malmö för att gå på utbildning. Längtar redan till fredag när jag får pussa honom igen. Nu ska jag, alldeles för sent, börja plugga till mitt filosofiprov jag har i morgonbitti. Känner på mig att det blir en lång kväll.. 

fredag 15 mars 2013

Lyckorus



Solen har skinit här i Stockholm flera dagar i rad nu, vilket jag jublar över! Idag är det fredag, vi fick sluta tidigare från sista lektionen och jag har precis mött upp mamma för mys, fika och lite shopping. Vad som finns i påsen får ni se i morgon! 

onsdag 13 mars 2013

När jag inte bloggar...

... så har jag fullt upp med seminarier, inlämningar, uppsatsskrivning, körlektioner, teoriplugg, jobb, träning, 18 årsfiranden och att bara försöka andas. Jag har absolut inte tänkt sluta blogga, jag har bara väldigt mycket annat som tyvärr gör så att bloggen hamnar i skymundan. Snart är jag förhoppningsvis tillbaka med lite mer jämna mellanrum. För att ni ska ha något roligt att läsa om så gör jag idag en Sofi Fahrman och kör en "I min väska"! 


1. Anteckningsbok där jag kladdar ner allt möjligt, mest todo listor
2. Höjd mental förmåga på burk, Femme boost är min räddning när lektionerna blir lite för långa och svåra
3. Pengar och busskort i form utav beige Marc Jacobs 
4. Mobilen, också den täckt och skyddad av Marc Jacobs 
5. Aldrig mindre än två läppsyl i min väska, kan inte vara utan
6. Och så mina all time favorites shades, Aviators 

xx Martina 

torsdag 7 mars 2013

Två fina

En ny klänning i rosa korall som jag ska ha i morgon när Victors mamma Kia fyller 50 år, den kommer ifrån Elise i Sturegallerian. Den fina koftan var en överraskning från min mamma. Jag satt och kämpade med min hemska matte i tisdags, så kommer min underbara mamma och ger mig en påse med en fint inslagen kofta i, kan ju tala om att motivationen för matten gick från 0-100 på en sekund efter att jag fått en sådan mysig pluggöverraskning! 

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och lyssna på Michaelas och Dashas bloggpod, har ni inte gjort det så ber jag er att göra det. Den är så älskvärd. Kram och godnatt på er mina fina läsare! 


En vecka går fort


En sammanfattning av veckan som gått: Dans i lite för höga klackar och drinkar ute på stan i lördags, som slutade med en alldeles för sen hemgång, blåsor på fötterna, en väldigt lång sovmorgon och gos med min älskling på söndagen. En alldeles för tidig körlektion klockan 06.20 i måndags morse. En måndag och en tisdagskväll med huvudet nerkört i matteboken. En träningsdag med min fina Ebba och idag en reunion med min bruna bästis som har varit i Dubai. Den här veckan har gått i ett, och någonstans i mellan allt plugg och tidiga mornar så har jag hunnit med att fira 13 underbara månader med min Victor, har ätit jordgubbar i massor och njutit av solen som har skinit flera dagar i rad. Jag blir så lycklig!