tisdag 14 maj 2013

Forme

Jag har på senaste tiden varit lite trött på denna blogg, jag har därför gjort ett försök att få tillbaka motivationen igen genom att flytta bloggen till forme.se. 

Detta är alltså det sista inlägget på denna blogg, och jag hoppas att ni följer med över till den nya! Klicka på bilden för att komma till bloggen, puss till er! 

http://Martinalinden.forme.se


söndag 5 maj 2013

Allt på en gång

Hej på er finisar. Hoppas att ni mår bra och att ni njuter av solen lika mycket som jag gör. Jag försöker just nu få ihop maj, sista månaden innan skolan slutar och innan jag åker till NYC. Jag ska under de närmsta veckorna tappert försöka klara min matte, få undan mina sista arbeten i skolan och samtidigt ta körkort. Utöver detta vill jag självklart hinna med att andas, sola lite, träna(!!) och hinna se min älskling och mina vänner. Just nu är detta ganska omöjligt, men jag blir triggad av tanken på den känsla jag kommer att känna när jag står med mitt körkort i handen och ett godkänt i den där jäkla matten. Oj vad jag ska fira den dagen... Nu är det bara fokus som gäller! Bjuder på en av de senaste dagarnas outfits så länge. 

Snart är jag tillbaka som vanligt igen, kram! 



Kofta, Byxor och blus  ZARA // Ballerinor TORY BURCH // Väska MULBERRY