söndag 30 december 2012

Jobbigt och fantastiskt på samma gång

Åh vart ska jag börja, 2012 har varit det mest jobbigaste men samtidigt det mest fantastiska året i mitt liv. Jag har kämpat och slitit i skolan, haft ångest 24 timmar om dygnet under långa projektveckor, suttit uppe och skrivit tills jag somnat vid datorn, men har också fått en massa bra feedback vilket har gjort att jag känner att ingenting är längre omöjligt som har med skolan att göra. 

Jag har blivit kär, på riktigt. På nyårsafton för ett år sedan stod jag på Strandvägen mitt bland massa folk och skålade in det nya året. Det var också precis då, som jag träffade Victor för första gången. Victor är helt fantastisk och jag är världens lyckligaste tjej. Mitt fina hjärta. 

Jag tog i början av året ett stort beslut om att sälja min fina ponny, vilket gick snabbare än vad jag tänkt mig, då han flyttade från mig till en underbar familj redan i mars. Detta var väldigt jobbigt men samtidigt en stor befrielse då jag kunde ägna mer tid åt skolan och allt annat jag ville hinna med i mitt liv. Det jag kan känna i efterhand är att jag verkligen saknar att rida, hästar är och kommer alltid att vara en stor del av mig. Att ha haft en egen ponny har gett mig otroligt mycket och jag ångrar ingenting. Men var sak har sin tid. Det är verkligen något jag tar med mig ifrån 2012. 

Jag har varit på härliga resor både till Kap Verde och till Spanien. Jag har jobbat massor som receptionist på Friskis och Svettis, jag har tränat mer än vanligt, jag har återigen vid många tillfällen insett att jag har en helt fantastisk familj, och mina fina vänner hade jag aldrig klarat mig utan. 

Jag har också tagit upp bloggen igen efter en väldigt lång paus, och jag är helt chockad över hur många ni är som kikar in här varje dag, som kommenterar och som uppskattar det jag skriver. Ni är så fina. 

2012 har varit ett fint år, liksom alla år är fina på olika sätt. Alla år för med sig tråkiga och ledsamma saker, det är omöjligt att fly undan. Och det behöver inte göra året till det sämre. Kanske var det snarare så att det var just de tråkiga och svåra sakerna under året som fick dig att växa och bli starkare, eller som fick dig att inse något viktigt du aldrig insett innan. 

Mitt nyårslöfte kommer inte att vara att göra 2013 till ett bättre år än vad 2012 har varit. Mitt löfte kommer istället att handla om att göra varje dag till en så fin dag som möjligt, oavsett vilket år det är. 

I morgon är det nyårsafton och ett nytt år startar. Jag är så sugen på att få använda min glitterklänning och fira det nya året med Victor och lite fina vänner. Jag har så mycket fint att se fram emot de kommande månaderna. En vecka efter nyårsafton åker jag och Victor till London, drygt en vecka efter det fyller jag 18 år, jag ska kämpa vidare med mitt körkort, jag ska åka till NYC och springa tjejmilen, jag ska träna som aldrig förr, och som note to my self; tänk inte så mycket hela tiden, bara gör.


Nu kör vi, 2013! 

1 kommentar: