torsdag 28 februari 2013

Underbar dag


Idag har jag verkligen njutit på riktigt, enormt härligt. Har vaknat bredvid min fina pojkvän, ätit frukost i sängen, gosat, fikat i solen med världens bästa syskon Victor och Ebba, promenerat Strandvägen bort och Djurgården runt i sol och åtta plusgrader, pussats massor och bara myspratat. Har även hunnit med en så mysig fika med min mamma innan jag var tvungen att åka till Friskis för ett jobbpass. Den här onsdagen har varit en av de finaste dagarna hittills på 2013. All kärlek och sol gör att jag känner mig så himla lycklig just nu. 

3 kommentarer:

 1. Ser ut som du har haft en super härlig dag! =)

  //Frida
  Healthy living
  www.matsdotter.com

  SvaraRadera
 2. Hej, jag har utmanat dig genom min blogg att skriva åtta bekännelser om dig själv. Kan tycka det piggar upp denna tisdag. Hoppas du får en fin dag. Puss!

  SvaraRadera
 3. Hej, jag har en liten fråga. Hur träffades du och din pojkvän? Jag har förstått det som att han är äldre än dig, eftersom att han jobbar, påverkar det ert förhållande mycket, alltså åldersskillnaden? Jag tycker att det är jättesvårt, för jag gillar en äldre kille, men jag själv känner mig så liten (är 17 år). Och till sist, hur ser du på otrohet, vart går gränsen?

  Tack för en underbar blogg, du är verkligen en förebild för mig. Kram E

  SvaraRadera