söndag 7 april 2013

Sunday's treat

Godmorgon! Vaknade hos Victor för en liten stund sedan, har precis varit nere och handlat veckans mat. Mamma och Peer är bortresta i veckan så jag ska bo lite själv men också en hel del med mitt hjärta. När jag var med Linnéa igår bestämde vi oss för att kommande vecka ska bli en detox/nyttig vecka. Jag kommer att avstå från allt kött, alla laktosprodukter, pasta, ris och potatis som innehåller snabba kolhydrater etc. Jag kommer att äta massor av sallad, grönsaker, frukter, rotfrukter, smoothies, soyayoghurt, haloumi, havregrynsgröt, bönor, hummus, morötter, dricka ordentligt med vatten och grönt te. Detta gör jag inte för att gå ner i vikt, utan endast för att rena kroppen lite och för att det är intressant att testa. Det är ingen stor omställning egentligen, då jag vanligtvis inte äter pasta, potatis och ris, men det blir kul att se om jag klarar en helt vegetarisk vecka! 

Jag börjar i morgon, idag unnar jag mig lite yoghurtglass innan jag springer iväg till jobbet. Ni måste testa, den är underbar! 

2 kommentarer:

  1. Lycka till med nyttighetsveckan!:) det kommer säkert gå bra.
    Är så nyfiken på den glassen! vilken smak är godast?

    SvaraRadera
  2. Jag har länge velat detoxa, får nog ta och testa på snart :) Dock har jag åkt på årets förkylning med feber här, så får nog bli när jag är fri från i alla fall febern då :)

    SvaraRadera