lördag 24 november 2012

Jag ser ljuset

Hej på er, nästan en hel månad senare. Men det känns faktiskt helt okej, målet med denna blogg är inte att uppdatera med fem inlägg om dagen där jag berättar vad jag gör. Jag skriver lite ibland när jag känner för det och jag är jätteglad att ni vill ta del utav det! 

Under november har jag kämpat med uppsatser, inlämingar, debattartiklar och allt vad det innebär. Jag har varken hunnit träna eller umgås ordentligt med mina vänner och min pojkvän, vilket känns så himla jobbigt och tråkigt. Känns fortfarande som att jag är begravd under en hel hög med plugg som måste göras, varje dag ska något nytt tas tag i och det är ungefär så det ser ut fram till jullovet. Jag kämpar på och det känns väldigt lägligt att jullovet infaller om mindre än en månad! 

Den här veckan har jag dock prioriterat lite mys istället för sena pluggkvällar. Man kan inte vara mer än människa och man måste få mysa lite för att kunna överleva november. I torsdags hann jag både träffa mina bästisar och äta middag på världens mysigaste restaurang med min mamma. Och igår hade jag och Victor myseftermiddag med inhandling av de första julklapparna, god middag och filmkväll och gos i sängen. Känner att energin börjar komma tillbaka lite, därför tänker jag idag både plugga och ta en sväng till gymmet, är hur träningssugen som helst! 

Just nu i mitt rum, en liten del av min nya jacka från Zara syns även i bakgrunden. Ska visa den för er snart! 

5 kommentarer:

  1. Åh, kappan ser superfin ut! Hoppas vi får se den snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack, jag älskar den! Ska visa den nu i veckan!

      Radera
  2. åh vad fint! gillar verkligen din blogg så lägger till dig på bloglovin!
    tror faktiskt att du kommer bli en av mina bloggfavoriter!:)

    SvaraRadera
  3. Himla fina bilder du tar! Glad att du bloggar igen :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack Camilla, vad glad jag blir! Kram

      Radera