söndag 28 april 2013

Lycklig

Har haft en så bra och fin helg på alla sätt! En fredag med massa härliga vänner och massa dans, det var länge sedan jag hann med att skratta så mycket under en kväll! Efter alldeles för få timmars sömn gick jag upp i går och bytte fredagens klackar mot platta ballerinor för att inviga Grönan. Öppningen kunde inte ha legat på en bättre dag, solen sken och jag hade sommarjacka på mig för första gången i år! Efter en dag med världens bästa vän, fylld av kändisspotting, berg och dalbanor, och våfflor till lunch åkte jag hem till mitt hjärta. Jag, Victor och Ebba lagade så himla god middag, sedan somnade jag väldigt gott och sov i 10 välbehövliga timmar. 

Nu har jag och mitt hjärta ätit frukost i sängen och myst hela morgonen. Alldeles strax ska han iväg och spela golf och jag ska sätta mig ner med all min körkortsteori. Det är bara 3 veckor kvar nu!! Hoppas att ni har haft en fin helg, kram på er! 

Rebacca och jag i fredags 

3 kommentarer:

  1. Låter som en toppenhelg, Martina :)

    SvaraRadera
  2. Låter härligt!
    Jag har en fråga - vad betalade du för dina Tory Burch-ballerinas? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      1800 fick jag betala för dem. Är du sugen på ett par i färg kostar det lite mer, 2300 om jag minns rätt. Mycket för ett par ballerinor, men de är så sköna och i bra kvalité! Kram!

      Radera